Rybníček: Trabzonspor má záujem o Bera

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 13:11 • 2 min
Rybníček: Trabzonspor má záujem o Bera

TRABZON - Turecký futbalový klub Trabzonspor zaostril na Slovákov Vladimíra Weissa a Matúša Bera. Zatiaľ čo u hráča katarského klubu Al-Gharafa Weissa by mohli byť problémom financie, údajne schodnejšie vyzerá situácia s Berom.

slovakia

left justify in out

Podľa tureckého portálu 61saat.com by sa dohoda medzi Trabzonsporom a slovenským majstrom AS Trenčín mohla zrodiť v najbližších dňoch. Turci na svojom webe o 20-ročnom šikovnom ofenzívnom hráčovi tvrdia, že je reprezentant Slovenska do 21 rokov a že sa v poslednej chvíli nedostal do nominácie na majstrovstvá Európy vo Francúzsku. Zároveň informujú, že v 37 zápasoch v uplynulej sezóne na Slovensku nastrieľal 17 gólov a pridal 11 asistencií. Trabzonspor skončil v uplynulej sezóne najvyššej tureckej súťaže Süper Lig na 12. mieste, keď v 34 zápasoch nazbieral 40 bodov.


"Môžem potvrdiť, že Trabzonspor figuruje medzi záujemcami o Bera. Dokonca sa chystá rokovanie, zrejme niekde v Holandsku. Záleží na finančnej ponuke druhej strany. Okrem tohto tureckého klubu sú v hre o služby Bera aj kluby z Nemecka a Belgicka," informoval agentúru SITA generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček.


Bero patrí medzi najtalentovanejších slovenských futbalistov súčasnosti. S tímom AS Trenčín získal v ostatných dvoch rokov dva majstrovské tituly, v oboch rokoch pridal aj triumfy v Slovenskom pohári. Bero je tiež stabilným členom reprezentačného výberu do 21 rokov a nedávno absolvoval prípravu s A-tímom SR pred majstrovstvami Európy vo Francúzsku. Tam napokon necestoval, lebo tréner Ján Kozák sa z mladých hráčov rozhodol dať prednosť obrancovi Milanovi Škriniarovi.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona