Rybníček bude opäť kandidovať ako nezávislý

NETKY.SK • 4 September 2014, 18:48 • 2 min
Rybníček bude opäť kandidovať ako nezávislý

TRENČÍN - Pravica v Trenčíne podporuje kandidatúru Richarda Rybníčka na post primátora mesta. Za koalíciu strán NOVA, OKS, SDKÚ-DS, Most-Híd, SaS a OĽaNO o tom agentúru SITA informoval Miroslav Řádek zo strany NOVA.

slovakia

left justify in out

Rybníček chce ísť do volieb ako nezávislý, kandidatúru plánuje oznámiť v piatok. Koalícia chce podľa Řádeka hľadať spoločné body volebného programu s terajším primátorom.

 

Koaličné strany sa zároveň prihlásili k zámeru Rybníčka, ktorý navrhol zníženie počtu mestských poslancov z terajších 25 na 19. Jeho návrh na augustovom rokovaní mestského zastupiteľstva neprešiel, koalícia napriek tomu bude kandidovať len 19 kandidátov na poslancov. 

 

Rybníček je primátorom Trenčína prvé volebné obdobie, pred štyrmi rokmi kandidoval ako nezávislý, podporovali ho však strany SaS a Smer-SD. Štyridsaťštyriročný Rybníček bol v minulosti generálnym riaditeľom Slovenskej televízie, známy je aj ako bubeník legendárnej kapely Bez ladu a skladu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies