Rybáriková zatiaľ s konzervatívnou liečbou nohy

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 18:09 • 2 min
Rybáriková zatiaľ s konzervatívnou liečbou nohy

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková zatiaľ má nádej, že s výrastkom na pravej päte nebude musieť pod skalpel. V piatok sa stretla s českým lekárom Pavlom Kolářom, na ďalšiu konzultáciu do Prahy za ním odcestuje budúci týždeň.

slovakia

left justify in out

"Je tam niekoľko metód možnej konzervatívnej liečby. Aj prostredníctvom špeciálnych cvičení sa budem zo všetkých síl snažiť o to, aby bola postačujúca. Keď ani to nepomôže, nebude iná cesta než chirurgický zákrok," uznala 26-ročná piešťanská rodáčka v rozhovore pre agentúru SITA. Už vo štvrtok uviedla, že sa bude usilovať aspoň o oddialenie operácie na medzisezónne obdobie, ak výhľadovo predsa vyvstane potreba intervencie. 

 

Momentálne 53. hráčka svetového rebríčka vo dvojhre Rybáriková bude v nasledujúcom týždni bez záťaže. V prípade pozitívneho vývoja, teda pominutia zápalu achilovky, sa vráti do tréningového procesu na prelome apríla a mája. Už teraz je jasné, že vynechá pražský nový turnaj WTA International J&T Banka Prague Open s dotáciou 250 000 USD na antuke v areáli Sparty na Stromovke (27. apríla - 2. mája). 

 

Niekdajšia 31. tenistka singlového renkingu Rybáriková už bola aj na vyšetreniach v Norimbergu a Zürichu. V stredu ubudla zo slovenskej nominácie na víkendové bratislavské stretnutie so Švédkami v play-off o II. svetovú skupinu Pohára federácie 2016 reprezentačných družstiev žien, nahradila ju Kristína Schmiedlová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies