Rybáriková vo Francúzsku vyradila nasadenú jednotku

NETKY.SK • 29 Marec 2017, 09:00 • 2 min
Rybáriková vo Francúzsku vyradila nasadenú jednotku

CROISSY-BEAUBOURG - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková sa na turnaji ITF Engie Open de Seine-et-Marne s dotáciou 60 000 USD na tvrdom povrchu v hale vo francúzskom Croissy-Beaubourgu postarala v utorok o prekvapenie, keď vyradila domácu jednotku podujatia Océane Dodinovú.

slovakia

left justify in out

Nad 58. hráčkou v singlovom renkingu WTA zvíťazila v premiérovom vzájomnom súboji 6:4, 6:4.

Dvadsaťosemročná piešťanská rodáčka Rybáriková absolvuje len tretí turnaj po dvoch letných chirurgických zákrokoch. Vo februári bola v semifinále na "25-ke" ITF v nemeckom Altenkirchene, 5. marca nedohrala 1. kolo kvalifikácie na "60-ke" ITF v čínskom Ču-chaji.

 

Zverenkyňa Petra Hubera figuruje na 453. priečke vo svetovom rebríčku, bola aj na 31. mieste. Môže využívať tzv. chránený renking v podobe 108. pozície. Rybáriková v júli podstúpila operáciu zápästia nedominantnej ľavej ruky a v auguste mala pod skalpelom pravé koleno.

Dvojhra - 1. kolo:
Magdaléna Rybáriková (SR) - Océane Dodinová (Fr.-1) 6:4, 6:4
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies