Rybáriková sa už aj oficiálne odhlásila z Prahy

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 11:24 • 2 min
Rybáriková sa už aj oficiálne odhlásila z Prahy

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková sa už aj oficiálne odhlásila z nového turnaja WTA International J&T Banka Prague Open s dotáciou 250 000 USD na antuke v areáli Sparty na Stromovke (27. apríla - 2. mája).

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol web podujatia, na ktorom zo Sloveniek zostala nad čiarou hlavnej singlovej súťaže Jana Čepelová. Na základe voľnej karty si zahrá juniorka Kristína Schmiedlová.

 

Dvadsaťšesťročná piešťanská rodáčka Rybáriková predznamenala pre agentúru SITA takýto krok už 17. apríla. Má problémy s výrastkom na pravej päte a usiluje sa aspoň o oddialenie operácie na medzisezónne obdobie, ak výhľadovo predsa vyvstane potreba chirurgického zákroku.

 

Momentálne 53. hráčka svetového rebríčka vo dvojhre Rybáriková je v tomto týždni bez záťaže a v prípade pozitívneho vývoja, teda pominutia zápalu achilovky, sa vráti do tréningového procesu práve na prelome apríla a mája. Niekdajšia 31. tenistka singlového renkingu minulú stredu ubudla zo slovenskej nominácie na bratislavské stretnutie so Švédkami (4:0) v play-off o II. svetovú skupinu Pohára federácie 2016 reprezentačných družstiev žien, nahradila ju spomenutá Kristína Schmiedlová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies