Rybáriková s voľnou kartou na Cincinnati

NETKY.SK • 9 August 2013, 15:33 • 2 min
Rybáriková s voľnou kartou na Cincinnati

CINCINNATI - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková si svojimi výsledkami na doterajších súčastiach letného zámorského okruhu podujatí na tvrdom povrchu US Open Series vyslúžila voľnú kartu na štart priamo v budúcotýždňovej hlavnej súťaži dvojhry na turnaji WTA Western & Southern Open v americkom Cincinnati v Ohiu.

slovakia

left justify in out

Znamená to, že polovicou zo štyroch "wild cards" disponujú hráčky zo SR: už dávnejšie je totiž známe, že na základe takéhoto privilégia si zahrá aj Daniela Hantuchová (okrem nej a Rybárikovej aj domáce Bethanie Matteková-Sandsová a Lauren Davisová).

Dvadsaťštyriročná piešťanská rodáčka Rybáriková minulý týždeň obhájila titul vo Washingtone, tento týždeň sa prebojovala už do piatkového štvrťfinále v kanadskom Toronte. Nastúpi v ňom proti líderke svetového rebríčka Serene Williamsovej z USA (o 1.00 h už v sobotu SELČ). V Cincinnati sa zo Sloveniek predstaví aj Dominika Cibulková, aktuálne tiež štvrťfinalistka v Toronte.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies