Rybáriková požičala Bartoliovej vlastnú raketu: Bolo to komické

NETKY.SK • 9 August 2013, 07:10 • 2 min
Rybáriková požičala Bartoliovej vlastnú raketu: Bolo to komické

TORONTO - Kurióznu situáciu zažila slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková v osemfinálovom zápase proti Francúzke Marion Bartoliovej na turnaji WTA v Toronte.

slovakia

left justify in out

Wimbledonská šampiónka nemala za stavu 3:3 v prvom sete k dispozícii žiadnu raketu a tak sa Rybáriková ponúkla, že jej požičia vlastnú. Nechcela totiž, aby nasadenú sedmičku penalizovali odobratím fiftínu.

"Bolo to komické, niečo podobné sa mi ešte nikdy nestalo. Bartoliová dala prepliesť svoje rakety vypletačovi, lebo chcela mať mäkšie struny. Zostala jej iba jedná, s ktorú hrala, tá jej však na konci šiesteho gemu praskla. Následne Marion podišla k empajrovej rozhodkyni s tým, že potrebuje rakety späť. Marija Čičaková jej však povedala, že teraz nie je na to čas a že musí hrať ďalej. Započula som, ako hovorí, že možno Magdaléna by jej mohla požičať. Opýtala som sa teda Marion, či chce hrať s mojou raketou a ona na to, že jasné. Odohrala dve výmeny, potom jej vrátili jej vlastné rakety," povedala pre TASR Rybáriková, ktorá po Bartoliovej skreči na začiatku druhého setu postúpila v Toronte už do štvrťfinále, kde ju v piatok čaká svetová i nasadená jednotka Američanka Serena Williamsová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona