Rybáriková neuspela v semifinále dvojhry v Istanbule

NETKY.SK • 8 Apríl 2017, 12:43 • 2 min
Rybáriková neuspela v semifinále dvojhry v Istanbule

ISTANBUL - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková prehrala za 119 minút 3:6, 6:7 (3) s Bulharkou Viktorijou Tomovovou nasadenou ako treťou v zápase sobotňajšieho semifinále dvojhry na turnaji ITF v tureckom Istanbule (dotácia 25 000 USD, tvrdý povrch vonku).

slovakia

left justify in out

Bol to Rybárikovej premiérový súboj s 22-ročnou 150. ženou singlového renkingu WTA. Rybáriková už zaostávala 3:6 a 1:4. Neskôr síce ešte dotiahla druhý set do tajbrejku, ale v ňom definitívne neuspela. Dvadsaťosemročná niekdajšia 31. hráčka svetového rebríčka Rybáriková je teraz ako rekonvalescentka po dvoch letných operáciách až 428. v hodnotení. 

Zverenkyňa Petra Hubera Rybáriková má počnúc rokom 2005 na konte päť trofejí vo dvojhre pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF). Naposledy sa presadila pred šiestimi rokmi na 100-tisícke na antuke v Prahe. Okrem toho si vybojovala štyri tituly na hodnotnejšom okruhu Tenisovej asociácie žien (WTA), zatiaľ posledný v sezóne 2013 vo Washingtone. Rybáriková momentálne môže pri prihlasovaní využívať tzv. chránený renking v podobe 108. priečky.

Dvojhra - semifinále:
Viktorija Tomovová (Bul.-3) - Magdaléna Rybáriková (SR) 6:3, 7:6 (3) za 119 minút
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies