Rybár našiel visieť z vraku živé batoľa 14 hodín po autonehode

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 11:03 • 2 min
Rybár našiel visieť z vraku živé batoľa 14 hodín po autonehode

SALT LAKE CITY - Rybár v americkom štáte Utah objavil po 14 hodinách od tragickej nehody visieť z vraku auta len 18-mesačné dieťa, ktoré akoby zázrakom prežilo. Informovala dnes o tom BBC.

slovakia

left justify in out

Dievčatko pripútané v autosedačke našiel v sobotu popoludní podľa polície miestny rybár visieť nad vodou dolu hlavou po tom, ako sa vozidlo zrútilo z mosta do rieky.

 

Len 25-ročnú matku batoľaťa Lynn Groesbeckovú zo Springvillu v Utahu našli mŕtvu na sedadle vodiča.

 

Podľa predbežných odhadov vyšetrovateľov vozidlo spadlo do rieky Spanish Fork po tom, ako na moste narazilo v piatok asi o 22.30 h miestneho času (04.30 h SEČ) do betónového zvodidla.

 

Na druhý deň zbadal jedenapolročné dieťa visieť nad hladinou rieky miestny rybár a o 12.30 h miestneho času (18.30 h SEČ) privolal pomoc. Dieťa previezla sanitka v kritickom stave do nemocnice v Salt Lake City, kde ho lekári stabilizovali.

 

Troch policajtov a štyroch hasičov, ktorí dievčatko z rieky zachraňovali, museli ošetriť v nemocnici v dôsledku podchladenia.

 

Polícia nechcela poskytnúť bližšie informácie o prípade, kým sa stav dieťaťa nezlepší.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona