Rybánsky na dva roky hráčom Podbeskidzie Bielsko-Biala

NETKY.SK • 2 Júl 2013, 13:06 • 2 min
Rybánsky na dva roky hráčom Podbeskidzie Bielsko-Biala

BIELSKO-BIALA - Slovenský futbalový brankár Ladislav Rybánsky bude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v poľskom prvoligovom klube TS Podbeskidzie Bielsko-Biala. Dvadsaťosemročný gólman sa sťahuje do Poľska po tom, ako mu v maďarskom tíme Diósgyör VTK vypršal kontrakt.

slovakia

left justify in out

"Rokovania s vedením boli veľmi rýchle a korektné. Laco odchytal v sobotu jeden prípravný zápas a v pondelok sme sa dohodli na dvojročnej zmluve. Aj keď boli v hre aj ponuky z ďalekého Azerbajdžanu, napokon zavážila rýchlosť konania a seriózny prístup vedenia Podbeskidzie. V Bielsku-Biala sa stavia krásny nový štadión, klub je stabilizovaný a to bolo pre Laca dôležité," povedal pre agentúru SITA Rybánskeho agent Jaroslav Bovan.

Rodák zo Šale sa stane v Bielsku-Biala spoluhráčom štyroch krajanov - brankára Richarda Zajaca, obrancov Michala Pitera-Bučka a Juraja Dančíka a stredopoliara Antona Slobodu. Rybánsky vo svojej kariére predtým pôsobil okrem Diósgyöru aj v iných maďarských kluboch - BFC Siófok a Kecskeméti TE. Na Slovensku hrával za Nové Zámky a Spartak Trnava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona