Rybacia špecialitka

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 13:00 • 2 min
Rybacia špecialitka

Suroviny pre 4 osoby: 800 g filé, 3 vajíčka, 2 PL mlieka, 1 cibuľu, hladkú múku, strúhanku, soľ, olej na vyprážanie

slovakia

left justify in out

Príprava:

Filé uvaríme v slanej vode, necháme vychladnúť a pomelieme na mäsovom mlynčeku spolu s cibuľou. Pridáme 2 vajíčka, 2 PL strúhanky a podľa potreby hladkú múku. Dochutíme soľou, vyformujeme krokety a tie obalíme v trojobale. Vyprážame na oleji, podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

 

Čas prípravy: 80 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies