Ryanair zníži niektoré poplatky, chce si zlepšiť povesť

NETKY.SK • 25 Október 2013, 15:01 • 2 min
Ryanair zníži niektoré poplatky, chce si zlepšiť povesť

DUBLIN - Írsky letecký prepravca Ryanair zníži poplatky za batožinu navyše a za opätovné vydanie palubného lístku na letisku.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť sa tak chce zbaviť zlej reputácie v oblasti služieb pre klientov. Pasažieri si budú môcť navyše bez poplatku so sebou priniesť druhú príručnú batožinu a tiež budú môcť do 24 hodín opraviť drobné chyby pri objednávaní letu. Spoločnosť Ryanair o tom informovala v piatok. Poplatok za opätovné vydanie palubného lístku na letisku sa zníži zo 70 eur na 15 eur a poplatok za štandardnú batožinu klesne zo 60 eur na 30 eur.

"Toto sú prvé z radu vylepšení zákazníckych služieb, na ktorých aktívne pracujeme, aby sme zlepšili dostupnosť našich letov a ešte viac ich spríjemnili miliónom našich zákazníkov," uviedla Caroline Greenová, šéfka zákazníckych služieb spoločnosti Ryanair. Všetky zmeny írsky prepravca zavedie počas nasledujúcich šiestich mesiacov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona