Ryanair zavedie pravidelnú leteckú linku z Bratislavy na Maltu 25. marca

NETKY.SK • 11 September 2017, 13:13 • 2 min
Ryanair zavedie pravidelnú leteckú linku z Bratislavy na Maltu 25. marca

BRATISLAVA - Nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair začne prevádzkovať novú pravidelnú linku z Bratislavy na ostrov Malta 25. marca budúceho roka. Letecké spojenie bude fungovať dvakrát týždenne, vo štvrtok a v nedeľu, s príletmi do Bratislavy o 20:25 a odletmi na Maltu o 20:50.

slovakia

left justify in out

Ako aerolínie v pondelok oznámili, je to prvá linka z ich budúcoročného letného letového poriadku, na ktorú sa už dajú zakúpiť letenky cez webovú stránku leteckej spoločnosti. "Kompletný letný letový poriadok na rok 2018 predstavíme v priebehu jesene. Odvtedy si bude možné zakúpiť letenky aj na ostatné linky," uviedla Olga Pawlonka z Ryanairu.

Ryanair je najväčšou nízkonákladovou leteckou spoločnosťou v Európe a na letisku v Bratislave zriadila v marci 2015 svoju základňu. Na pravidelných linkách z Bratislavy a späť spoločnosť v minulom roku prepravila 1 161 868 cestujúcich, čo bolo medziročne viac o 15 %, resp. o 151 290 osôb.

 

Minuloročný počet cestujúcich Ryanairu predstavoval 66 % všetkých pasažierov vybavených na bratislavskom letisku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona