Ryanair zatiaľ nebude lietať na letisko Zaventem

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 17:23 • 2 min
Ryanair zatiaľ nebude lietať na letisko Zaventem

BRATISLAVA - Všetky lety nízkonákladovej leteckej spoločnosti Ryanair smerujúce z alebo na hlavné bruselské letisko Zaventem budú do piatka 1. apríla, vrátane, prevádzkované vedľajším letiskom v Charleroi na juhu Belgicka.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Informovala o tom v utorok írska letecká spoločnosť. Pasažieri, ktorí majú zarezervovaný let z Bruselu, by mali prísť na letisko Charleroi aspoň tri hodiny pred odletom a ponechať si viac času pre dodatočnú bezpečnostnú kontrolu, upozorňujú aerolínie.

 

 

Brussels Airport remains closed.All flights scheduled to operate to/from Brussels Zaventem up to and including the 1st...

Posted by Ryanair on 29. marec 2016


Spoločnosť Ryanair mala od 1. apríla spustiť pravidelnú linku z metropoly Slovenska na bruselské letisko Zaventem. Letecké spojenie mala zabezpečovať šesťkrát týždenne okrem soboty vo večerných hodinách lietadlom Boeing 737-800. Spoločnosť v súčasnosti prevádzkuje pravidelné letecké spojenie na vzdialenejšie letisko v Charleroi. Otvorenie leteckej linky priamo do Bruselu súvisí aj s predsedníctvom Slovenska v Rade Európskej únie v druhej polovici tohto roka.


Opatrenia leteckej spoločnosti súvisia s minulotýždňovými teroristickými útokmi na letisku Zaventem a v metre, pri ktorých zahynulo najmenej 30 ľudí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies