Ryanair odmieta obvinenia zo zlých pracovných podmienok

NETKY.SK • 6 December 2016, 17:55 • 2 min
Ryanair odmieta obvinenia zo zlých pracovných podmienok

FRANKFURT NAD MOHANOM - Vedenie leteckej spoločnosti Ryanair odmietlo obvinenia, že má zlé pracovné podmienky pre letcov a palubný personál.

slovakia

left justify in out

Personálny šéf spoločnosti Eddie Wilson uviedol, že najmä trh pre pilotov je vysoko regulovaný a internacionalizovaný. Keby boli piloti nespokojní, môžu si nájsť pracovné miesta po celom svete. "Potrebujeme a máme príťažlivé pracovné podmienky preto, aby ľudia vôbec k nám prišli," povedal manažér.

 

Na zlé pracovné podmienky poukázali nemecké letecké odbory UFO, Združenie Cockpit a poslanci krajinského parlamentu v Hesensku. Aerolínie vraj dosahujú konkurenčnú výhodu voči iným leteckým spoločnostiam aj na úkor svojho personálu.

 

Ryanair začne od jari budúceho roka lietať aj z frankfurtského letiska. Správa letísk Fraport mu znížila letiskové poplatky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies