Ryanair chce zvýšiť svoj trhový podiel v Nemecku

NETKY.SK • 7 Január 2015, 09:58 • 2 min
Ryanair chce zvýšiť svoj trhový podiel v Nemecku

BERLÍN - Spoločnosť Ryanair chce zvyšovať svoj trhový podiel v Nemecku. Pre stredajšie vydanie denníka Handelsblatt to uviedol šéf írskej spoločnosti Michael O'Leary.

slovakia

left justify in out

Firma Ryanair chce do troch až štyroch rokov získať podiel na trhu vo výške od 15 % do 20 %. V súčasnosti je trhový podiel firmy Ryanair v Nemecku vo výške štyroch percent.

 

O'Leary odmietol plány spoločnosti Lufthansa týkajúce sa rozširovania jej podnikania v oblasti nízkonákladovej prepravy s tým, že nemecká firma bude mať naďalej nevýhodu v oblasti nákladov. Z toho dôvodu Lufthansa podľa neho neuspeje. Ryanair zmenil svoju podnikateľskú stratégiu s tým, že firma chce byť prívetivejšia k zákazníkom a pracuje na tom, aby do svojej siete zahrnula väčšie letiská. Týmto spôsobom chce prilákať klientov, ktorí sú ochotní zaplatiť za služby leteckej prepravy viac. 

 

Spoločnosť Ryanair je najväčšou nízkonákladovou leteckou spoločnosťou v Európe a zabezpečuje aj pravidelné linkové medzinárodné spojenia so Slovenskom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies