Ryanair chce zabojovať o náročnejších klientov

NETKY.SK • 27 Marec 2014, 12:05 • 2 min
Ryanair chce zabojovať o náročnejších klientov

LONDÝN - Írska spoločnosť Ryanair zvýši úsilie v konkurenčnom boji o zákazníkov, ktorí chcú lietať prvou triedou. Od septembra minulého roku spoločnosť postupne mení svoju pôvodnú stratégiu v snahe prilákať cestujúcich aj od iných prepravcov, ktorí nelietajú s takými nízkymi nákladmi.

slovakia

left justify in out

Podľa šéfa spoločnosti Ryanair Michaela O'Learyho chce Ryanair zabojovať o nových zákazníkov napríklad tým, že bude lietať na takzvané primárne letiská. "Rokujeme s primárnymi letiskami, na ktoré ešte nelietame, v krajinách ako Taliansko, Španielsko, Nemecko, Fínsko, Švédsko, Nórsko, Dánsko a v niekoľkých ďalších,“ povedal O'Leary. "Keď ste podnikateľ, máte odlišné potreby. Mohli by ste napríklad chcieť prejsť rýchlo bezpečnostnou kontrolou. Pripravujeme produkt, ktorý to umožní,“ doplnil. 

 

Spoločnosť taktiež plánuje v máji ponúknuť ďalšie nové služby. Firma už urobila zmeny na svojej webovej stránke, ktorej predtým kritici vyčítali neprehľadnosť a zložitosť nákupu leteniek. Ryanair sa tak chce zbaviť zlej reputácie v oblasti služieb pre klientov. Nizkonákladový dopravca v súčasnosti podľa O'Learyho zaznamenal medziročný nárast objednaných leteniek na máj, jún a júl, a to o päť percentuálnych bodov. 

 

Spoločnosť Ryanair je najväčšou nízkonákladovou leteckou spoločnosťou v Európe a zabezpečuje aj väčšinu pravidelných linkových medzinárodných spojení so Slovenskom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies