Ryanair budúce leto pridá dve nové linky z Bratislavy

NETKY.SK • 22 September 2016, 12:47 • 2 min
Ryanair budúce leto pridá dve nové linky z Bratislavy

BRATISLAVA - Nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair pridá v letovom poriadku na leto 2017 dve nové letecké linky z Bratislavy. A to na letisko Leeds Bradford v Anglicku a do mesta Niš v Srbsku.

slovakia

left justify in out

Na dnešnej tlačovej konferencii v Bratislave o tom informoval finančný riaditeľ spoločnosti Neil Sorahan. Obidve linky bude dopravca v priebehu leta budúceho roka prevádzkovať dvakrát týždenne. Dopravca tak cestujúcim poskytne v rámci leta 2017 linky do 19 destinácií.

 

To by malo spoločnosti podľa Sorahana priniesť milión cestujúcich ročne a podporiť približne 750 súvisiacich pracovných miest na letiskách v Európe, vrátane bratislavského letiska Milana R. Štefánika.

 

Dopravca zároveň oznámil, že od 9. novembra tohto roka presunie lety na linke z Bratislavy do Bruselu naspäť na menšie a vzdialenejšie letisko Charleroi s frekvenciou trikrát týždenne. Aktuálne spoločnosť lieta na hlavné letisko Zaventem s frekvenciou šesťkrát týždenne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies