Ryanair bude v lete prevádzkovať 22 leteckých liniek vrátane novej destinácie

NETKY.SK • 15 Marec 2023, 16:30 • 2 min
Ryanair bude v lete prevádzkovať 22 leteckých liniek vrátane novej destinácie

BRATISLAVA - Letecká spoločnosť Ryanair bude počas letného letového poriadku prevádzkovať na Slovensku 22 leteckých liniek. Je v nich zahrnutá aj nová destinácia, ktorou je mesto Kaunas v Litve. V stredu o tom informovala PR špecialistka bratislavského Letiska M. R. Štefánika Veronika Tóthová.

slovakia

left justify in out

V lete 2023 bude spoločnosť prevádzkovať viac ako 130 letov týždenne do aj z Bratislavy. Predpokladaný počet pasažierov je približne jeden milión ročne. Oproti letnej sezóne 2022 očakáva spoločnosť 21-percentný nárast pasažierov.

 

img

 

"Tento bezkonkurenčný rast v Bratislave je podporený 200-miliónovou investíciou v USD (asi 186 miliónov eur) Ryanairu vrátane bázovaných lietadiel na Letisku M. R. Štefánika, čím poskytuje 60 pracovných miest priamo v letectve a viac ako 960 súvisiacich pracovných miest," uviedla regionálna manažérka pre strednú a východnú Európu a Pobaltie spoločnosti Ryanair Alicja Wójcik-Golebiowska. Predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Letiska M. R. Štefánika Dušan Keketi uviedol, že spoločnosť Ryanair považujú za dlhodobého a spoľahlivého partnera.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies