Ryan Reynolds rokuje o účinkovaní v snímke The Rosie Project

NETKY.SK • 8 Apríl 2016, 08:21 • 2 min
Ryan Reynolds rokuje o účinkovaní v snímke The Rosie Project

NEW YORK - Kanadský herec Ryan Reynolds rokuje o úlohe v romantickej dramédii The Rosie Project spoločnosti Tri-Star.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom americký magazín The Hollywood Reporter. Producenti Matt Tolmach a Michael Costigan sa touto cestou snažia oživiť projekt, v ktorom mala pôvodne hrať Jennifer Lawrence a o réžiu sa mal postarať Richard Linklater. Tí od neho odstúpili vlani v októbri.


Príbeh sa zameriava na spoločensky neohrabaného profesora genetiky, ktorý vymyslí podrobný dotazník, pomocou ktorého môže nájsť ideálnu partnerku. Všetko sa začne meniť, keď spozná búrlivú Rosie Jarman. Tá má totiž všetky vlastnosti, ktoré sú opakom toho, čo hľadá. Scenár spracovali Scott Neustadter a Michael Webber, ktorí sa podieľali aj na filmoch 500 dní so Summer (2009) a Na vine sú hviezdy (2014). Snímka je adaptáciou rovnomenného románu austrálskeho autora Graema Simsiona, ktorý v slovenčine vyšiel pod názvom Projekt ideálna manželka (2013).


Tridsaťdeväťročný rodák z Vancouveru, Ryan Rodney Reynolds, sa predstavil v snímkach ako Blade: Trinity (2004), 3:15 zomrieš! (2005), Zabiť eso (2006), X-Men Origins: Wolverine (2009), Pochovaný zaživa (2010), Nesmrteľný (2015), Dáma v zlatom (2015) alebo Deadpool (2016). V septembri 2012 sa zosobášil s herečkou Blake Lively, s ktorou má dcéru James.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies