Ryan Giggs podpísal s United novú zmluvu

NETKY.SK • 1 Marec 2013, 18:46 • 2 min
Ryan Giggs podpísal s United novú zmluvu

Ryan Giggs podpísal s United novú zmluvu - Futbal MANCHESTER - Ryan Giggs podpísal s Manchestrom United novú ročnú zmluvu, ktorá mu zabezpečí už 23. sezónu v klube.

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Ryan Giggs podpísal s Manchestrom United novú ročnú zmluvu, ktorá mu zabezpečí už 23.sezónu v klube. 39-ročný hráč podpísal prvú profesionálnu zmluvu s Diablami ešte v roku 1990 a za svoj klub nastúpil už v rekordných 931 zápasoch. Počas svojej kariéry vyhral s United mnoho trofejí, vrátane 12 titulov Premier League, štyri poháre FA a dva krát Ligu majstrov.

Charizmatický stredopoliar však ešte neskončil a tvrdí, že sa stále cíti byť prínosom pre tím a teší sa na ďalšie trofeje, ktoré s tímom môže vyhrať už v aktuálnej sezóne.
Pre oficiálnu internetovú stránku klubu povedal: "Cítim sa dobre, užívam si futbal viac ako hocikedy predtým a čo je najdôležitejšie, mám pocit, že som stále prínosom pre tím. Byť súčasťou tohto tímu je vzrušujúce. Som nesmierne rád, že som podpísal novú zmluvu. Rád by som poďakoval Sirovi Alexovi Fergusonovi a tiež Davidovi Gillovi, ktorý mi bol obrovskou oporou počas mojich rokov tu."

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=gkDnWsI_Q3A"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies