Ryan Giggs opustí United, ak do klubu príde José Mourinho

NETKY.SK • 8 Február 2016, 18:09 • 2 min
Ryan Giggs opustí United, ak do klubu príde José Mourinho

MANCHESTER – Súčasný asistent trénera Manchestra United Ryan Giggs pravdepodobne v lete opustí klub, keď sa hlavným trénerom stane José Mourinho.

slovakia

left justify in out

Legendárny reprezentant Walesu bol v tomto anglickom klube od svojich 13 rokov a po skončení aktívnej kariéry sa stal asistentom trénera Louisa van Gaala. V klube strávil neuveriteľných 24 rokov a skončil v roku 2014.
 

Výkonný podpredseda klubu Ed Woodward vytrvalo presadzoval Giggsa ako asistenta trénera, ktorý nahradí Davida Moyesa. Plán bol taký, že Giggs prevezme trénerské žezlo po skončení Van Gaalovej trojročnej zmluvy.
 

Pozícia 64-ročného trénera je však v posledných troch mesiacoch vo vážnom ohrození a klub rokuje s Josém Mourinhom, ktorý by v lete mohol klub prevziať. Podľa správ BBC bol Giigs ochotný naďalej zbierať skúsenosti pod vedením Van Gaala, avšak pod Mourinhom nie je ochotný naďalej zotrvať v klube.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies