Ryan Ford nastúpil so zlomenou rukou

NETKY.SK • 17 Október 2014, 10:00 • 2 min
Ryan Ford nastúpil so zlomenou rukou

LAS VEGAS - Medzi mnohými zápasmi tento víkend sa uskutočnil aj jeden veľmi výnimočný. Ryan “The Real Deal“ Ford nastúpil na piatkovej akcii World Series Of Fighting, ktorá nieslo meno Kanada vs USA so zlomenou rukou.

slovakia

left justify in out

Už komisia pred zápasom tvrdila, že Ryan zdravotne nie je celkom v poriadku  no zlomeninu jeho pravej ruky  nediagnostikovali   ani z ďaleka. Ryanov patriotizmus však bol oveľa silnejší a kanadský rodák z Edmontonu sa aj napriek vopred zlomenej ruke pustil do súboja  s Jakom Shieldom bez obáv.

 

Zverenec Tristar Gymu kde mimochodom trénoval aj George-ST-Pierre si však bohužiaľ po tomto stretnutí pripísal na svoje konto prehru. Ryan má po tomto zápase bilanciu 22 výhier a 5 prehier z toho 12 víťazstiev ukončil pred časovým limitom. Podľa jeho slov už pred zápasom vedel do čoho ide, no chcel ukázať fanúšiko, že limity máme len také aké si sami vytvoríme v hlave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona