RVR rozdelila desať voľných rozhlasových frekvencií

NETKY.SK • 22 November 2016, 17:53 • 2 min
RVR rozdelila desať voľných rozhlasových frekvencií

BRATISLAVA - Rada pre vysielanie a retransmisiu dnes rozhodla o pridelení desiatich z dvanástich voľných rozhlasových frekvencií zaradených do jesenného výberového konania.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa rady Lucia Jelčová, rozhodovanie o frekvencii 88,2 MHz Žilina rada odročila, keďže jediný uchádzač o jej pridelenie, vysielateľ RADIO ONE, s.r.o. zatiaľ nedodal všetky požadované dokumenty. Konanie vo veci pridelenia frekvencie 97,6 MHz Trnava zase rada zastavila, pretože sa o ňu uchádzali len vysielatelia, ktorým ju z technických dôvodov nemohli prideliť. Podľa stanoviska Úradu pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb ju možno prideliť len spoločnosti GES Slovakia s.r.o., ktorá frekvenciu koordinovala.


GES Slovakia s.r.o. koordinovala aj frekvenciu 91,7 MHz Bratislava – Dúbravka, o ktorú mali záujem dvaja vysielatelia. Rada rozhodla o jej pridelení spoločnosti T.W. Rádio s.r.o., ktorá pre vysielanie svojho Rádia 7 získala tiež frekvencie v Košiciach a Žiline. Ostatní siedmi úspešní uchádzači jesenného výberového konania získali po jednej frekvencii, medzi nimi aj spoločnosť Trnavská produkčná s.r.o., ktorej rada zároveň s frekvenciou 103,9 MHz Trnava pridelila aj licenciu na vysielanie nového lokálneho rádia TRNAVA ROKS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies