Ružomberský viceprimátor Oldrich Lauko podľahol zraneniam po nehode

NETKY.SK • 18 Júl 2016, 07:12 • 2 min
Ružomberský viceprimátor Oldrich Lauko podľahol zraneniam po nehode

RUŽOMBEROK – Viceprimátor Ružomberka Oldrich Lauko podľahol v piatok ťažkým zraneniam. Tie utrpel v utorok 12. júla pri jazde na bicykli. Informáciu o úmrtí potvrdil pre agentúru SITA asistent primátora Ružomberka Michal Praženica.

slovakia

left justify in out

Oldrich Lauko mal 47 rokov. Vyštudoval manažment a ekonomiku dopravy a telekomunikácií na Žilinskej univerzite (Vysoká škola dopravy a spojov). Titul MBA získal na University of Chicago. Profesionálnu kariéru začal v roku 1999 v spoločnosti ECCO Slovakia. Od roku 2001 pôsobil dva roky v Emerson Slovakia ako finančný riaditeľ a na rovnaký post nastúpil v roku 2003 do Mondi Packaging Ružomberok. Finančným a administratívnym riaditeľom SHP Group v Harmanci bol od októbra 2007. V roku 2014 sa stal poslancom mestského zastupiteľstva, zastával post druhého viceprimátora Ružomberka. Bol predsedom predstavenstva združenia cestovného ruchu Klaster Liptov. Pôsobil aj v predstavenstve klubu MFK Ružomberok ako podpredseda.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies