Ružomberok získal duo Srbov - Nikoliča a Adamoviča

NETKY.SK • 9 Júl 2013, 16:38 • 2 min
Ružomberok získal duo Srbov - Nikoliča a Adamoviča

RUŽOMBEROK - Corgoňligový futbalový klub MFK Ružomberok angažoval dvojicu srbských hráčov - brankára Milorada Nikoliča a obrancu Dorana Adamoviča. Informáciu priniesla oficiálna internetová stránka Liptákov so stručným futbalovým životopisom oboch futbalistov.

slovakia

left justify in out

"Srbský brankár Nikolič sa narodil 6. februára 1984. Počas svojej kariéry strážil svätyňu viacerých srbských klubov: FK Zemun, FK Belehrad, FK Budučnost Dobanovci, FK Sindjelic Belehrad, FK Bežanija, FK Crvenka, FK Mladost Apatin, FK Sevojno, FK Sloboda Sevojno a FK Javor Ivanjica. Jeho doteraz jediným zahraničným angažmánom bol poľský klub Polonia Varšava, kde pôsobil v sezóne 2010/2011. Počas prípravy na novú sezónu odchytal vysoký gólman (192 cm) štyri zápasy. V prvých troch si udržal čisté konto a vo štvrtom raz inkasoval, keď ho zblízka hlavou prekonal Blažej Vaščák. 'Ruža' však napriek tomu zvíťazila 2:1. S klubom spod Čebraťa podpísal zmluvu na jeden rok s ročnou opciou. Obranca Adamovič (24. apríla 1987) začal svoju kariéru v mládežníckom tíme FK Crvena Zvezda Belehrad a následne pokračoval v konkurenčnom Partizane. Svoju seniorskú kariéru odštartoval v roku 2004 v srbskom klube FK BSK Borča. Tam pôsobil do roku 2006, potom prestúpil do Crvenej zvezdy Belehrad, odkiaľ odišiel v roku 2007 na hosťovanie do tímu FK Zemun. Následne pôsobil v kluboch RFK Nový Sad, FK Budučnost Podgorica a FK Spartak Zlatibor Voda Subotica. Počas domáceho prípravného zápasu Ružomberka s Podbrezovou skóroval na 1:1. S MFK podpísal zmluvu na tri roky," uvádza sa na www.mfkruzomberok.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona