Ružomberok v príprave aj proti Wisle Krakov a Ruchu Chorzów

NETKY.SK • 10 Jún 2014, 15:51 • 2 min
Ružomberok v príprave aj proti Wisle Krakov a Ruchu Chorzów

RUŽOMBEROK - Futbalisti MFK Ružomberok, ktorý skončil v uplynulej corgoňligovej sezóne 2013/2014 na 4. mieste a tesne mu ušla účasť v pohárovej Európe, začnú s letnou prípravou na nastávajúci súťažný ročník vo štvrtok 12. júna.

slovakia

left justify in out

Mužstvo povedie už nový kormidelník Ladislav Šimčo, ktorý na lavičke nahradil Jozefa Chovanca. Asistentom trénera bude Anton Šoltis. "Rokovania s pánom Šimčom boli korektné. Dohodli sme sa s ním na podmienkach a jeho pôsobení na najbližší súťažný ročník, teda do leta 2015 bez opcie," uviedol pre agentúru SITA generálny riaditeľ klubu spod Čebraťa Ľubomír Golis.

 

Po kondičnej príprave v domácich podmienkach absolvujú hráči MFK Ružomberok v sobotu 14. júna prípravný dvojzápas proti nováčikovi najvyššej slovenskej súťaže ŽP Šport Podbrezová, hrať sa bude v Liskovej. Následne Liptáci vycestujú do zahraničia a odohrajú duely v poľskom Krakove proti domácej Wisle (24. 6.) a v českom Žamberku proti Baníku Ostrava (26. 6.). Na hráčov Ružomberka potom čaká štart na turnaji v Žirovniciach, kde budú účinkovať aj Spartak Myjava, FC Vysočina Jihlava a 1. SC Znojmo. "Ruža" sa podľa informácie na oficiálnej internetovej stránke klubu stretne 28. júna so Znojmom a podľa úspešnosti odohrá ešte v ten istý deň finále alebo súboj o 3. miesto. 

 

Generálku na nadchádzajúcu súťažnú sezónu budú mať Ružomberčania v nedeľu 6. júla: MFK preverí v popradskom NTC poľský tím Ruch Chorzów. 

Prehľad stretnutí futbalistov MFK Ružomberok v rámci letnej prípravy na nový súťažný ročník 2014/2015: 
14. júna: MFK Ružomberok - FO ŽP Šport Podbrezová (11.00 a 13.00 h, dvojzápas, Lisková) 
24. júna: Wisla Krakov (Poľ.) - MFK Ružomberok (17.00 h, Krakov/Poľ.) 
26. júna: FC Baník Ostrava (ČR) - MFK Ružomberok (Žamberk/ČR) 
28. júna: Turnaj v Žirovniciach (ČR), účasť: MFK Ružomberok, Spartak Myjava, FC Vysočina Jihlava (ČR), 1. SC Znojmo (ČR-II. liga) 
6. júla: MFK Ružomberok - Ruch Chorzów (Poľ., NTC Poprad) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies