Ružomberok tento týždeň proti Baníku Ostrava a L. Mikulášu

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 15:19 • 2 min
Ružomberok tento týždeň proti Baníku Ostrava a L. Mikulášu

RUŽOMBEROK - Po víkendovom dueli a jednoznačnom víťazstve 6:0 nad TJ Družstevník Oravská Poruba (góly: Gerec 3, M. Lovás, Faško, Zsigmund), v ktorom celý zápas odohral aj kapitán Marek Sapara, odohrajú futbalisti MFK Ružomberok tento týždeň ďalšie dve prípravné stretnutia.

slovakia

left justify in out

Zverenci nového trénera Norberta Hrnčára nastúpia v stredu 29. júna o 17.00 h v Poprade proti českému druholigistovi FC Baník Ostrava (zostúpil z najvyššej súťaže Synot ligy) a následne si "Ruža" v sobotu 2. júla od 16.00 h zmeria sily s účastníkom Doxxbet II. ligy MFK Tatran Liptovský Mikuláš, tento duel sa uskutoční v rámci osláv 70. výročia založenia futbalového klubu v Liptovských Sliačoch.

 

Generálku na nový súťažný ročník absolvujú hráči Ružomberka 9. júla v domácom prostredí proti ďalšiemu českému druholigovému klubu SK Sigma Olomouc, začiatok je o 18.00 h. Informovala oficiálna internetová stránka klubu spod Čebraťa.

Aktualizovaný program prípravných stretnutí slovenského futbalového klubu MFK Ružomberok pred začiatkom sezóny 2016/2017:


29. júna: FC Baník Ostrava (ČR-II. liga) - MFK Ružomberok (Poprad, 17.00 h)


2. júla: MFK Ružomberok - MFK Tatran Liptovský Mikuláš (II. liga, Liptovské Sliače, 16.00 h)


9. júla: MFK Ružomberok - SK Sigma Olomouc (ČR-II. liga, Ružomberok, 18.00 h)


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies