Ružomberok odmieta tvrdenie, že po zápase Európskej ligy napadli fanúšikovia hráča Vojvodiny

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 10:23 • 2 min
Ružomberok odmieta tvrdenie, že po zápase Európskej ligy napadli fanúšikovia hráča Vojvodiny

BRATISLAVA - Futbalový klub MFK Ružomberok rázne odmieta, že po odvete 1. predkola Európskej ligy s Vojvodinou Nový Sad vnikli do šatne hostí fanúšikovia srbského klubu a napadli hráča Nového Sadu Nikolu Trujiča.

slovakia

left justify in out

"Chytili ma za krk, dostal som úder do hlavy," opisoval incident Trujič pre srbské médiá. UEFA vyzvala ružomberský klub, aby k tomu zaujal stanovisko.

 

"Incident v šatni vnímame až od chvíle zverejnenia rozhovoru so srbským futbalistom v tamojších masmédiách. Na hodnotení zápasu delegovanými osobami nikto neinformoval o incidente, ani z vojvodinskej strany. Náš klub vydal akreditácie len zástupcom klubu Vojvodina. Fanúšikovia hostí nastúpili hneď po zápase do autobusu a boli eskortovaní zo štadióna," vyhlásil generálny riaditeľ fortunaligového MFK Ružomberok Ľubomír Golis.

Ružomberčania už poslali list na UEFA, v ktorom uviedli fakty a svoj pohľad na udalosti.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies