Ružomberok bude hostiť výkvet druhej ligy v Zápase hviezd

NETKY.SK • 2 December 2016, 13:01 • 2 min
Ružomberok bude hostiť výkvet druhej ligy v Zápase hviezd

RUŽOMBEROK - Historická premiéra Zápasu hviezd tretej najvyššej slovenskej hokejovej súťaže 2. ligy sa uskutoční v Ružomberku.

slovakia

left justify in out

Súboj výberov Východu proti Západu je naplánovaný na 14. januára 2017. O tom, aké otváracie zostavy nastúpia na Zimnom štadióne Stana Mikitu, rozhodnú fanúšikovia v hlasovaní na webe www.druhaliga.sk. do 1. januára. Ďalšie dve formácie určia funkcionári a tréneri druholigových klubov. Do jednotlivých výberov sa dostanú dvaja hráči z päťčlennej nominácie každého mužstva. Prvý hokejista na základe najvyššieho počtu hlasov vo svojom klube a druhého vyberú funkcionári a tréneri. Dvoch brankárov doplnia podľa aktuálnych štatistík.


Prvý Zápas hviezd 2. hokejovej ligy so začiatkom o 16.00 h sa bude hrať 3 x 20 minút v tradičnom formáte 5 proti 5. Dlhšie prestávky vyplnia atraktívne súťaže zručností a divácke súťaže. Vstupenky v cene 3 eurá (deti do 15 rokov zdarma) budú v predpredaji od januára na ružomberskom štadióne a určitý počet vstupeniek uvoľnia tiež pre ostatné kluby.


V tretej najvyššej seniorskej súťaži momentálne pôsobia aj hokejisti zvučných mien ako Rastislav Pavlikovský, Branislav Jánoš, Richard Šechný, Stanislav Gron, Peter Klouda či Anton Lezo.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies