Ružomberčan Faško prestúpil do švajčiarskeho Grasshoppersu Zürich

NETKY.SK • 22 Jún 2017, 10:05 • 2 min
Ružomberčan Faško prestúpil do švajčiarskeho Grasshoppersu Zürich

ZÜRICH - Slovenský futbalový stredopoliar Michal Faško bude v kariére pokračovať vo švajčiarskom klube Grasshoppers Zürich. Dvadsaťdvaročný hráč si v ostatných dvoch sezónach obliekal dres MFK Ružomberok, spečatenie transferu oznámil jeho nový zamestnávateľ prostredníctvom svojej oficiálnej stránky.

slovakia

left justify in out

"Sme veľmi radi, že sa Faško napriek iným ponukám zo zahraničia rozhodol pre Grasshoppers Zürich," vyhlásil športový riaditeľ mužstva zo štadióna Letzigrund Mathias Walther.

Grasshoppers je 27-násobným majstrom Švajčiarska, z ligovej trofeje sa zatiaľ naposledy tešil v sezóne 2002/2003. Faško v minulosti reprezentoval Slovensko na niekoľkých mládežníckych úrovniach, nevošiel sa do záverečnej nominácie trénera tímu do 21 rokov Pavla Hapala na ME tejto vekovej kategórie v Poľsku.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona