Ružinovskí prváci dostanú po 35 eur

NETKY.SK • 30 August 2014, 18:42 • 2 min
Ružinovskí prváci dostanú po 35 eur

BRATISLAVA - Ružinovskí prváci, ktorí od septembra nastúpia do prvého ročníka základných škôl, dostanú od bratislavskej mestskej časti Ružinov mimoriadny finančný príspevok vo výške 35 eur.

slovakia

left justify in out

"Príspevok pri prvom vstupe do školy poskytujeme každý rok. Podporujeme tak nielen rodinu, ktorá má prváka a potrebuje mu kúpiť pomôcky do školy, ale zároveň obyvateľov s trvalým bydliskom v Ružinove," povedal ružinovský starosta Dušan Pekár.
      

Podmienkou poskytnutia príspevku je trvalý pobyt zákonného zástupcu dieťaťa v Ružinove. Tamojší miestny úrad (MÚ) bude v priebehu septembra a októbra 2014 zasielať oznámenia o poskytnutí príspevku zákonným zástupcom detí zapísaných do prvých ročníkov škôl zriadených mestskou časťou Ružinov.
      

"V prípade, že dieťa je zapísané do školy inde ako v Ružinove, rodič si môže na MÚ na Mierovej 21 podať žiadosť o tento príspevok. Predložiť musí aj rozhodnutie o prijatí dieťaťa do 1. ročníka v školskom roku 2014/2015 a občiansky preukaz zákonného zástupcu ako oprávnenej osoby, ktorá má trvalé bydlisko v Ružinove," priblížila Miroslava Štrosová z MÚ Ružinov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies