Ružička sa zatiaľ nedohodol s Třincom na podmienkach zmluvy

NETKY.SK • 28 Január 2015, 14:05 • 2 min
Ružička sa zatiaľ nedohodol s Třincom na podmienkach zmluvy

TŘINEC - Vedenie českého hokejového klubu HC Oceláři Třinec ešte neskompletizovalo príchod slovenského útočníka Štefana Ružičku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný krídelník, ktorý dosiaľ pôsobil v Slovane Bratislava, sa podľa portálu sport.cz zatiaľ nedohodol s lídrom Tipsport extraligy na podmienkach zmluvy.
     

Slovenský účastník KHL síce informoval, že Ružička dohrá sezónu v tíme "oceliarov", no prestup ešte nie je podľa českých médií hotový. Zástupcovia třineckého klubu potvrdili kontakty s hráčom, po utorkovom dueli s Litvínovom sa však k rokovaniam stavali opatrnejšie. Definitíva by mala byť známa najneskôr v sobotu, keď sa končí prestupové obdobie. "Piatkové derby vo Vítkoviciach Ružička určite nestihne. Jasno bude asi v sobotu, keď je naplánované posledné rokovanie," citoval sport.cz slová hovorcu třineckého klubu Tomáša Želazku.
     

Ružička patril k vyhliadnutým posilám Třinca už pred sezónou, ale napokon sa rozhodol dať prednosť ponuke švajčiarskeho Lausanne, odkiaľ v novembri zamieril do Slovana. Bývalý útočník Philadelphie Flyers, Spartaka Moskva, Ufy či Omsku však laboroval so zdravotnými problémami a v drese bratislavského tímu si pripísal v 11 štartoch iba dva góly a dve asistencie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies