Ružička a Roman skončili v kempe Calgary, budú hrať opäť v juniorskej lige

NETKY.SK • 21 September 2018, 09:13 • 2 min
Ružička a Roman skončili v kempe Calgary, budú hrať opäť v juniorskej lige

CALGARY - Mladí slovenskí hokejisti Adam Ružička a Miloš Roman skončili v kempe Calgary Flames. Oboch útočníkov poslalo vedenie klubu NHL späť do ich juniorských tímov.

slovakia

left justify in out

 

Devätnásťročný Ružička bol vlaňajšou slovenskou draftovou jednotkou, Flames si ho vybrali zo 109. miesta. V tohtoročnom hlavnom kempe sa predstavil v jedinom prípravnom stretnutí, v ktorom nebodoval. Aktuálnu sezónu odohrá opäť v juniorskej OHL v tíme Sarnia Sting, ktorého dres obliekal už v predchádzajúcich dvoch ročníkoch.

O rok mladšieho Romana draftovalo Calgary v tomto roku vo 4. kole z celkovej 122. pozície. V príprave nedostal príležitosť ani v jednom zápase. Flames ho poslali späť do juniorskej WHL, kde bude, rovnako ako v minulej sezóne, hrať za klub Vancouver Giants.

Škrty Flames neprežilo dokopy osem hráčov, okrem dvojice Slovákov aj D'Artagnan Joly, Jake Christiansen, Igor Merežko, Brayden Pachal, Merrick Rippon a Dmitrij Zavgorodnij. Informáciu priniesol portál rds.ca.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies