Russell Brand žaluje periodikum The Sun on Sunday

NETKY.SK • 1 Február 2014, 15:50 • 2 min
Russell Brand žaluje periodikum The Sun on Sunday

BRATISLAVA - Britského komika obvinili noviny z nevery. Ten však všetky informácie o tom, že by podviedol svoju priateľku, odmieta a rozhodol sa The Sun on Sunday zažalovať.

slovakia

left justify in out

Britský komik, herec, moderátor a spisovateľ Russell Brand žaluje periodikum The Sun on Sunday za zverejnenie správy o tom, že podviedol svoju súčasnú priateľku, editorku Jemimu Khan. Noviny The Sun on Sunday zverejnili informácie o Brandovej nevere 17. novembra 2013, pričom publikovaný článok doplnili o výroky ženy, ktorá tvrdila, že mala s hercom pomer. Tridsaťosemročný Brit však všetky obvinenia z nevery razantne poprel a zároveň oznámil, že sa chystá voči periodiku podniknúť právne kroky.

Brandovi právnici v žalobe tvrdia, že The Sun on Sunday neposkytlo moderátorovi dostatočný čas na to, aby sa mohol k celej veci vyjadriť. Kontaktovali ho údajne iba niekoľko hodín pred tým, ako zverejnili článok s informáciami o nevere. Bývalý manžel speváčky Katy Perry od periodika žiada zatiaľ nešpecifikované odškodné. 

"The Sun si stojí za svojimi slovami a bude sa brániť proti žalobe," povedal pre magazín Press Gazette hovorca The Sun on Sunday. 

Russell Brand sa v rodnej Veľkej Británii preslávil v roku 2004 moderovaním reality šou Big Brother's Big Mouth a o štyri roky neskôr sa jeho meno začalo skloňovať i v USA vďaka účinkovaniu v komédii Kopačky (2008). Svoj hlas prepožičal Nefariovi v animáku Ja, zloduch (2010) i Ja, zloduch 2 (2013) a objavil sa aj vo filmoch Dostaň ho tam! (2010) alebo Arthur (2011). Po boku Toma Cruisa si v roku 2012 zahral v snímke Rock of Ages. Je známy tiež svojím špecifickým štýlom obliekania, výstredným správaním a kontroverzným humorom. V októbri 2010 sa oženil so speváckou hviezdou Katy Perry, no už v decembri 2011 podal žiadosť o rozvod. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona