Russell Brand strávi Valentína aj s priateľkou na lodi

NETKY.SK • 14 Február 2014, 14:11 • 2 min
Russell Brand strávi Valentína aj s priateľkou na lodi

LONDÝN - Tridsaťosemročný herec so 40-ročnou Jemimou Khan tiež plánuje ísť na liverpoolsku Radio City Tower, ktorá je vysoká 138 metrov.

slovakia

left justify in out

Britský komik, herec, moderátor a spisovateľ Russell Brand vezme v rámci dnešného "sviatku zamilovaných" priateľku Jemimu Khan na výlet loďou. Dvojica neskôr plánuje ísť na liverpoolsku Radio City Tower známu aj ako St. John's Beacon, ktorá je vysoká 138 metrov. Tridsaťosemročný Brand bude mať pred tým vystúpenie v Echo Arena. Pre britský denník Daily Star to prezradil nemenovaný priateľ páru.

 

"Jemima bola len na pár Russellových vystúpeniach a to väčšinou v okolí Londýna. Dnešok však bude iný, pretože je to ich prvý spoločný Valentín a chcú ho tráviť spolu. Počas plavby plánuje piknik pri sviečkach a neskôr pôjdu až na vrch veže St John's. Je vysoká takmer 500 stôp a pohľad z nej je v noci úžasný. Využíva ju rozhlasová stanica, Russ sa spolieha, že jeho kontakty im zabezpečia súkromie pre ich spoločné chvíle. Naozaj jej chce ukázať, že vie byť aj vážny a romantický," vyhlásil. 

 

Russell Brand sa v rodnej Veľkej Británii preslávil v roku 2004 moderovaním reality šou Big Brother's Big Mouth a o štyri roky neskôr sa jeho meno začalo skloňovať i v USA vďaka účinkovaniu v komédii Kopačky (2008). Svoj hlas prepožičal Nefariovi v animákoch Ja, zloduch (2010) i Ja, zloduch 2 (2013) a objavil sa aj vo filmoch Dostaň ho tam! (2010), Arthur: Ťažký život milionára (2011) či Rock of Ages (2012). Je známy tiež svojím špecifickým štýlom obliekania, výstredným správaním a kontroverzným humorom. V októbri 2010 sa oženil so speváckou hviezdou Katy Perry, no už v decembri 2011 podal žiadosť o rozvod. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies