Russell Brand sa po druhý raz oženil

NETKY.SK • 27 August 2017, 11:53 • 2 min
Russell Brand sa po druhý raz oženil

BRATISLAVA - Anglický komik, herec, moderátor a spisovateľ Russell Brand sa po druhý raz oženil. Štyridsaťdvaročný rodák z Grays si vzal za manželku modelku Lauru Gallacher. Ako informuje britský denník The Sun, ktorému sa podarilo získať fotografie z oslavy, dvojica si povedala svoje áno v sobotu v kostole v Remenhame v grófstve Berkshire.

slovakia

left justify in out

Brand s manželkou svoj veľký deň oslávili na parnej lodi, kde mali hostinu v indickom štýle. Medzi hosťami boli aj Noel Gallagher, Jonathan Ross či David Baddiel.

Brand a Gallacher začali spolu po prvý raz chodiť ešte v roku 2006, herec sa však potom v októbri 2010 oženil s americkou speváčkou Katy Perry. Už v decembri 2011 však podal žiadosť o rozvod a v júli nasledujúceho roka súd ich manželstvo oficiálne ukončil. Brand potom tvoril pár napríklad aj s Jemimou Khan, s ktorou sa rozišiel vlani a následne sa dal znova dokopy s Gallacher. Dvojica má spolu dcéru Mabel, ktorá sa narodila vlani v novembri.

Russell Edward Brand sa vo Veľkej Británii preslávil v roku 2004 ako moderátor reality show Big Brother's Big Mouth. O štyri roky neskôr sa jeho meno začalo skloňovať i v USA vďaka účinkovaniu v komédii Kopačky (2008). Svoj hlas prepožičal Nefariovi v animákoch Ja, zloduch (2010), Ja, zloduch 2 (2013) a Ja zloduch 3 (2017). Objavil sa aj vo filmoch Dostaň ho tam! (2010), Arthur: Ťažký život milionára (2011) či Rock of Ages (2012). Je známy tiež svojím špecifickým štýlom obliekania, výstredným správaním a kontroverzným humorom


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies