Russell Brand ešte stále bojuje s túžbou po heroíne

NETKY.SK • 5 August 2012, 08:19 • 2 min
Russell Brand ešte stále bojuje s túžbou po heroíne

Russell Brand ešte stále bojuje s túžbou po heroíne - Celebrity Britský komik Russell Brand v dokumente televízie BBC 3 Russell Brand From Addiction to Recovery priznal, že občas ešte stále túži po drogách. V jednej zo scén filmu sedí na pohovke v londýns

slovakia

left justify in out

img

Britský komik Russell Brand v dokumente televízie BBC 3 Russell Brand: From Addiction to Recovery priznal, že občas ešte stále túži po drogách. V jednej zo scén filmu sedí na pohovke v londýnskom hoteli Savoy s kamarátom Martinom Sclavim a sleduje zábery zo svojej minulosti, na ktorých fajčí heroín.

"Pekný malý narkoman. Takto viete, že je to choroba. Je jedno, že vtedy som bol v byte v Hackney a teraz som v Savoyi. Závidím svojmu bývalému ja. Peniaze, sláva, moc, sex, ženy - toto všetko pre mňa nič neznamená. Radšej by som bol závislý od drog," povedal. Už desať rokov však žiadnu drogu neužil a v dokumente úprimne hovorí o tom, ako mu ničili život. "Následky mojich činov zasiahli tak veľa ľudí. Heroín je chamtivá droga, vezme si všetko. Najprv tvoje peniaze, potom priateľov, rodinu, auto, dom. Neskôr postupne i tvoje telo. Často som drogoval s ľuďmi, ktorí nemali oko či končatinu," opísal svoju minulosť. "Budeš ho brať, kým ti nevezme život. Zoberie ti úplne všetko a a ty mu to s radosťou dáš, len aby si sa ho nemusel vzdať," dodal.

Tridsaťsedemročný Russell Brand je komik, herec, moderátor a spisovateľ. V rodnej Veľkej Británii sa preslávil v roku 2004 moderovaním reality šou Big Brother's Big Mouth a o štyri roky neskôr sa jeho meno začalo skloňovať i v USA vďaka účinkovaniu v komédii Kopačky. Svoj hlas prepožičal Nefariovi v animáku Ja, zloduch (2010) a objavil sa aj vo filmoch Dostaň ho tam! (2010) alebo Arthur (2011). Po boku Toma Cruisa si tento rok zahral v snímke Rock of Ages. Je známy tiež svojím špecifickým štýlom obliekania, výstredným správaním a kontroverzným humorom. V októbri 2010 sa oženil so speváckou hviezdou Katy Perry, no už v decembri 2011 podal žiadosť o rozvod.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies