Rusovce chcú v tomto roku napojiť cyklotrasu na medzinárodnú cestu Eurovelo 6

NETKY.SK • 24 Január 2018, 06:00 • 2 min
Rusovce chcú v tomto roku napojiť cyklotrasu na medzinárodnú cestu Eurovelo 6

BRATISLAVA – V bratislavskej mestskej časti Rusovce vlani dobudovali kanalizáciu. V tomto roku chcú zrealizovať pripojenie cyklotrasy na medzinárodnú cestu Eurovelo 6. Pre TASR to potvrdil starosta Dušan Antoš.

slovakia

left justify in out

„Okrem dokončenia kanalizácie v celej obci sme spracovali Územný plán Rusovce - Sever a odovzdali sme ho na odsúhlasenie na Okresný úrad v Bratislave. Zatiaľ sme nedostali odpoveď a pripravili sme aj projektové dokumentácie na cyklotrasu od otočiska autobusov na Balkánskej ulici až po napojenie na cyklotrasu Eurovelo 6 cez Gaštanovú alej," uviedol Antoš s tým, že viaceré aktivity, ktoré začali pripravovať v minulom roku, by sa vrátane cyklotrasy mali zrealizovať v tomto roku.

 

„Podali sme projekt. Keď nebudeme úspešní, tak sa cyklotrasa robiť nebude, ale prepokladám, že v rámci IROP tie peniaze dostaneme. Je to okolo 750.000 eur, dosť náročný projekt na stavbu a najmä na financie, tak dúfam, že budeme úspešní," doplnil Antoš.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona