Rusov musí v Gliwiciach čakať na svoju šancu

NETKY.SK • 5 Február 2016, 09:15 • 2 min
Rusov musí v Gliwiciach čakať na svoju šancu

GLIWICE - Slovenský futbalový brankár v službách poľského klubu Piast Gliwice Dobrivoj Rusov začne jarnú časť sezóny 2015/2016 v pozícii náhradného gólmana.

slovakia

left justify in out

Tréner jesenného majstra tamojšej Ekstraklasy Radoslav Látal totiž oznámil, že post jednotky bude naďalej patriť skúseného 34-ročnému Jakubovi Szmatulovi.

 

Český kouč priznal, že nemá dôvod posadiť na lavičku Szmatulu chytajúceho v životnej forme. "Kuba nám na jeseň vychytal množstvo bodov," cituje Przeglad Sportowy niekdajšieho kouča Košíc.

 

"Mám troch skvelých brankárov, ktorí sa neurážajú v prípade, ak nenastúpia. Počas tréningov poctivo pracujú zo všetkých síl. Každý z nich je pre naše mužstvo potrebný. Som si istý, že keby Dobrivoj Rusov alebo Rafal Leszczynski museli zastúpiť Szmatulu, nebolo by vidieť žiaden rozdiel," doplnil Látal.

 

"Počas mojich začiatkov v Piaste, ktoré neboli ideálne, som sa veľa zhováral s Dušanom Kuciakom. Dlhé roky sme kamaráti. Myslím si, že už som sa v klube udomácnil a keby som dostal šancu v bránke Piastu, moja hra by už vyzerala úplne inak ako v minulej sezóne," skonštatoval 23-ročný trnavský rodák Dobrivoj Rusov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies