Rušný deň v Liverpoole zakončilo hosťovanie Mosesa

NETKY.SK • 2 September 2013, 14:22 • 2 min
Rušný deň v Liverpoole zakončilo hosťovanie Mosesa

LIVERPOOL - Na futbalovom Anfield Road bolo v pondelok rušno, FC Liverpool v priebehu niekoľkých hodín doplnil káder o troch hráčov.

slovakia

left justify in out

Situáciu slovenského reprezentanta Martina Škrtela ešte viac zamotalo angažovanie portugalsko-francúzskej dvojice perspektívnych obrancov Tiago Ilori, Mamadou Sakho a v posledný deň prestupového obdobia stihol manažment dotiahnuť aj hosťovanie krídelníka Victora Mosesa z FC Chelsea. Dvadsaťdvaročný nigérijský reprezentant bol na Stamford Bridge nazvyš pri trojici nových akvizícií Willian, André Schürrle, Samuel Eto'o.

Dvadsaťročný rodák z Londýna Ilori na mládežníckej úrovni reprezentuje Portugalsko, doteraz pôsobil v Sportingu Lisabon. Ďalší stopér Mamadou Sakho prichádza z Paríža Saint-Germain, má 23 rokov a na konte 14 štartov vo francúzskom národnom tíme. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona