Rusnákov prvý gól v sezóne. Sľúbil, že začne trénovať penalty

NETKY.SK • 27 November 2016, 12:25 • 2 min
Rusnákov prvý gól v sezóne. Sľúbil, že začne trénovať penalty

ZWOLLE - Slovenský futbalový reprezentant v službách holandského klubu FC Groningen Albert Rusnák si v sobotňajšom ligovom dueli na pôde PEC Zwolle (4:0) otvoril strelecký účet v tomto ročníku Eredivisie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný ofenzívny stredopoliar sa presadil v 77. min stretnutia, keď zvýšil na priebežných 3:0 pre hostí. V nadstavenom čase druhého polčasu mohol dokonca pridať svoj druhý gól v zápase, no nepremenil pokutový kop. "Skvelé víťazstvo 4:0 nad Zwolle. Som šťastný, že som strelil gól, dostal som výbornú prihrávku od Mimouna Mahiho," uviedol Rusnák na instagrame a na margo nevyužitej jedenástky dodal: "Od zajtra začínam trénovať penalty." Ako pripomenulo štatistické twitterové konto OptaJohan, Albert Rusnák v doterajšej kariére strelil tímu Zwolle už tri góly, čo je viac než ktorémukoľvek inému súperovi. V máji minulého roka zaznamenal vo finále Holandského pohára proti tomuto protivníkovi dva presné zásahy, Groningen vtedy triumfoval 2:0.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona