Rusnáka chcú kluby Premier League, interes potvrdili West Ham i Swansea

NETKY.SK • 18 Február 2015, 13:53 • 2 min
Rusnáka chcú kluby Premier League, interes potvrdili West Ham i Swansea

LONDÝN - Slovenský futbalista Albert Rusnák je opäť v hľadáčiku viacerých klubov z Premier League, hoci iba nedávno definitívne opustil Manchester City a podpísal dlhodobý kontrakt s holandským FC Groningen. Záujem o mládežníckeho reprezentanta najnovšie prejavili West Ham United a Swansea, píše britské periodikum Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Rusnák koncom minulého roka podpísal s Groningenom triapolročnú zmluvu, keďže sa v enormnej konkurencii "milionárskeho" Manchestru City nedokázal presadiť v prvom tíme. Na začiatku sezóny 2013/2014 bol niekdajší hráč Košíc na hosťovaní v anglickom treťodivíznom Oldhame, potom nasledovala krátka anabáza v Birminghame City.

 

V júli 2014 odišiel ofenzívny stredopoliar na hosťovanie do SC Cambuur a hneď pri svojom debute v najvyššej holandskej súťaži strelil gól do siete Twente Enschede a prispel k remíze 1:1. Za Cambuur nastrieľal v 17 dueloch štyri góly, po zimnom prestupe do Groningenu pridal dva v šiestich zápasoch a výkonmi opäť zaujal skautov z Anglicka.

 

Podľa Daily Mail sa o služby 20-ročného Rusnáka okrem britských klubov zaujíma aj talianske Palermo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona