Rusnák zariadil triumf Real Salt Lake, zaujal gólovou oslavou

NETKY.SK • 17 September 2017, 10:09 • 2 min
Rusnák zariadil triumf Real Salt Lake, zaujal gólovou oslavou

SANDY - Slovenský futbalový reprezentant Albert Rusnák sa v noci na nedeľu gólom a asistenciou podieľal na domácom víťazstve jeho tímu Real Salt Lake nad Portlandom Timbers 2:1 v zámorskej MLS. V 14. minúte otvoril skóre duelu a vsietil tak svoj siedmy presný zásah v sezóne.

slovakia

left justify in out

Po vyrovnaní súpera Rusnák v 61. minúte asistoval pri víťaznom góle Savarina.

 

Vďaka triumfu Real Salt Lake poskočil v tabuľke Západnej konferencie na šieste postupové miesto. Od 4. júla RSL dosiahol v lige bilanciu šesť víťazstiev, tri remízy a dve prehry a dokázal sa vyšplhať z 10. miesta až do postupového pásma. "Ak by sa sezóna začala až v polovici, možno by sme boli teraz na čele tabuľky," povedal Rusnák pre zámorské médiá. "Od polovice ročníka podávame neskutočné výkony, hráme asi najlepší futbal v celej lige. Myslím si, že sme napravili dojem po zlom štarte."

 

Dvadsaťštriročný ofenzívny stredopoliar bol pri oboch góloch Real Salt Lake. Strelecky sa presadil po necelej štvrťhodine hry, keď delovkou z 25 metrov "prepálil" rukavice súperovho brankára. Rusnák následne zaujal gólovou oslavou, keď si loptu vložil pod dres a dal do úst palec na znak cumlíka. S priateľkou totiž očakávajú narodenie prvého potomka. "Po prvom góle z nás spadla nervozita, začali sme hrať uvoľnenejšie, každému stúplo sebavedomie a mohli sme sa držať našej stratégie," dodal Rusnák pre Deseret News.

 

MLS:

Real Salt Lake - Portland Timbers 2:1 /A. Rusnák hral za domácich celý zápas, v 14. min. dal gól, v 61. min. prihral na gól Savarinovi/

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies