Rusnák ml.: Každý čaká, že City zdolá Plzeň 5:0

NETKY.SK • 16 September 2013, 13:55 • 2 min
Rusnák ml.: Každý čaká, že City zdolá Plzeň 5:0

PLZEŇ - Už ako 13-ročný si prvýkrát obliekol dres slávneho anglického klubu Manchester City slovenský futbalista Albert Rusnák ml. Vtedy, samozrejme, nastúpil za žiacke družstvo.

slovakia

left justify in out

Mládežnícky reprezentant SR je stále kmeňový hráč "The Citizens", ale momentálne je na hosťovaní v treťoligovom Oldhame. Devätnásťročný Košičan má platnú zmluvu s Manchestrom City do roku 2015 a pozorne bude sledovať jeho utorňajší duel v Lige majstrov na ihrisku Viktorie Plzeň.

"Každý čaká, že City zdolá Plzeň 5:0, ale nebude to také jednoduché. Plzeň bude rozpálená a skúsi prekvapiť. Ja si myslím, že síce padne, ale len tesne a bude to boj," povedal Rusnák pre spravodajský server iDnes.cz. 

Talentovaný Slovák uprednostnil hosťovanie v tíme League One, pretože káder anglického vicemajstra je nabitý hviezdnymi menami. "Pretože v City je obrovská konkurencia a ja by som hrával za juniorku a čakal na svoju možnosť, odišiel som na hosťovanie. Cítim, že som pripravený na dospelý futbal. Aj keď to môže znieť čudne, osobne považujem hosťovanie v Oldhame za povýšenie. Hrá sa o body, musíte sa biť o každú loptu a drieť na sto percent. Slávny je len víťaz. Keď sa po jesennej časti sezóny vrátim do Manchestru, budem silnejší. Na mojom poste hrávajú za City David Silva a Samir Nasri, tak si dokážete predstaviť, že na sebe musím ešte popracovať," doplnil Albert Rusnák junior. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona