Rusnák je zdravotne v poriadku na finále Holandského pohára

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 20:00 • 2 min
Rusnák je zdravotne v poriadku na finále Holandského pohára

GRONINGEN - Slovenský futbalista v službách FC Groningen Albert Rusnák ml. bude po zdravotnej stránke pripravený nastúpiť na finálový duel Holandského pohára proti PEC Zwolle. Duel je na programe v nedeľu 3. mája na štadióne De Kuip v Rotterdame.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný hráč síce vynechal stretnutie 31. kola najvyššej holandskej súťaže na pôde Willhelma II. Tilburg pre zranenie slabín, ktoré však nebolo vážne a reprezentantovi do 21 rokov nebude brániť splniť si jeden zo svojich snov - zahrať si v domovskom stánku slávneho Feyenoordu. "Počul som, že je úžasné hrať zápas na tomto štadióne," cituje slová rodáka z českého Vyškova portál metronieuws.nl.

 

Talentovaný ofenzívny stredopoliar by v prípade štartu, napodobnil svojho otca, ktorý sa na štadióne De Kuip predstavil 1. októbra 1997 v drese 1. FC Košice v rámci skupinovej fázy Ligy majstrov. Informáciu priniesol server rtvnoord.nl.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies