Ruským kapitánom na MS Daciuk, proti Čechom Bobrovskij

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 11:20 • 2 min
Ruským kapitánom na MS Daciuk, proti Čechom Bobrovskij

MOSKVA - Útočník Pavel Daciuk bude podľa očakávania kapitánom ruskej hokejovej reprezentácie na majstrovstvách sveta, ktoré sa v piatok 6. mája začnú v Moskve a Petrohrade.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný rodák z Jekaterinburgu je najstarším členom kádra, ktorý zostavil tréner Oleg Znaroks. Asistentské "áčko" budú nosiť na dresoch Vadim Šipačov a Sergej Moziakin. "Mužstvo si vybralo za kapitána Pavla Daciuka. Šipačov a Moziakin budú jeho asistentmi," potvrdil pre web championat.com člen trénerského štábu Harijs Vitolinš.

 

Rusi začnú ostro sledovanú púť za zlatom piatkovým moskovským duelom A-skupiny s Českom (19.15 h SELČ). Vitolinš prezradil, že do bránky sa postaví Sergej Bobrovskij z Columbusu Blue Jackets. "Chytať začne Bobrovskij, potom sa budeme rozhodovať podľa vývoja. Všetko bude závisieť od náročnosti zápasov," povedal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona