Ruský študent radí Nemcom - v mrazoch si dajte varený losí jazyk

NETKY.SK • 25 Január 2013, 12:11 • 2 min
Ruský študent radí Nemcom - v mrazoch si dajte varený losí jazyk

Ruský študent radí Nemcom - v mrazoch si dajte varený losí jazyk - Zaujímavosti Ruský študent Vjačeslav Suchomesov dal nemeckým priateľom tipy do mrazivého počasia. Treba sa naobliekať ako cibuľa a dať si varený losí jazyk.

slovakia

left justify in out

img

Ruský študent Vjačeslav Suchomesov dal nemeckým priateľom tipy do mrazivého počasia. Treba sa naobliekať "ako cibuľa" a dať si varený losí jazyk.

Nad Nemcami, ktorí hundrú na mrazivé počasie, sa môže 25-ročný Vjačeslav len pousmiať. Študuje síce v Stuttgarte, ale pochádza z ruského mestečka Ojmjakon - najchladnejšieho miesta na svete.

"Mínus 60 až mínus 65 stupňov boli v zime celkom normálne teploty," prezradil ruský študent. Dodal, že na severovýchode Ruska zatvoria školy, keď namerajú 55 stupňov pod nulou.

Doteraz najnižšiu teplotu mali v Ojmjakone v roku 1926. Teplomer vtedy klesol na rekordných mínus 71,2 stupňa Celzia. Ruský študent Nemcom poradil, aby si dávali oblečenie vo viacerých vrstvách a ochutnali jeho obľúbené jedlo - varený jazyk z losa.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies