Ruský prezident Vladimir Putin osobne navštívi Buranovskije babuški v ich obci

NETKY.SK • 28 Máj 2012, 22:49 • 2 min
Ruský prezident Vladimir Putin osobne navštívi Buranovskije babuški v ich obci

Ruský prezident Vladimir Putin osobne navštívi Buranovskije babuški v ich obci - Kultúra Ruský prezident Vladimir Putin zaradí do svojho programu čoskoro neplánovanú návštevu obce Buranovo v Malopurginskej oblasti Udmurtskej republiky. Práve odtiaľ pochád

slovakia

left justify in out

img

Ruský prezident Vladimir Putin zaradí do svojho programu čoskoro neplánovanú návštevu obce Buranovo v Malopurginskej oblasti Udmurtskej republiky.

Práve odtiaľ pochádzajú totiž členky-seniorky vokálnej skupiny Buranovskije babuški, ktoré vo farbách Ruskej federácie vybojovali v sobotu s piesňou Party for Everybody druhé miesto v 57. ročníku Eurovíznej pesničkovej súťaže, ktorej dejiskom bolo azerbajdžanské Baku.

Putin sa už nechal počuť, že ho nadchol talent a vkus členiek skupiny, o ktorom sa presvedčil pred televíznou obrazovkou, sledujúc prenos z Baku.

Súčasne ubezpečil, že využije pobyt v Buranove, aby si overil informáciu, podľa ktorej tam disponujú iba jediným televízorom pre všetkých občanov obce.

Buranovskije babuški patrili už pred finálovým večerom do širšieho okruhu favoritov podľa stávkových kancelárií, ich druhá priečka za víťaznou Loreen a jej skladbou Euphoria zo Švédska bola však menším prekvapením.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies