Ruský prezident Putin privítal v Kremli Seppa Blattera

NETKY.SK • 21 Jún 2018, 12:21 • 2 min
Ruský prezident Putin privítal v Kremli Seppa Blattera

MOSKVA - Ruský prezident Vladimír Putin privítal v Kremli suspendovaného bývalého šéfa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Seppa Blattera. Hovorili spolu o dobrom vstupe ruskej reprezentácie do turnaja.

slovakia

left justify in out

"Mali sme krátky rozhovor. Rozprávali sme sa o futbale, o dobrom štarte šampionátu a pozitívnych výsledkoch domáceho tímu," uviedol 82-ročný švajčiarsky rodák.

 

V stredu sa zúčastnil ako divák na stretnutí Portugalsko - Maroko v Lužnikách. Pre jeho súčasný trest nemohol sedieť v blízkosti súčasného vedenia FIFA.

Blatter má zakázané pôsobenie vo futbale do októbra 2021 za finančné previnenia, ktorých sa dopustil počas 17 rokov v prezidentskej funkcii FIFA. Od Medzinárodnej futbalovej federácie však nemá zákaz navštíviť zápasy šampionátu. Svoje pozvanie od ruskej hlavy štátu označil ako "milú zdvorilosť".
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies